Serveis de manteniment de jardins

El nostre equip, amb una experiència de més de 20 anys en jardineria, farà un projecte i una proposta de manteniment pel seu jardí. Fomentarem la sostenibilitat del seu jardí per estalviar en costos i al mateix temps treure el màxim profit del seu jardí.
Experts en tots tipus de jardí amb la nostra proposta de jardí aconseguirem tindre el jardí més òptim pels gustos i els seus interessos. Un jardí d'alta qualitat en el que només tindrà que preocupar-se en gaudir d'ell.

Disseny paisatgístic

El nostre equip especialitzat farà un disseny, acord a les seves pretensions i les seves necessitats. Amb propostes perquè, vostè, pugui tindre el jardí dels seus somnis i que només tingui la preocupació de gaudir-ho. Dissenys personalitzats i únics.

Neteja de jardins

Fem neteges de jardins de tota mena, fent totes les tasques necessàries per deixar el seu jardí net i amb una nova imatge. Neteja de males herbes, poda i retall de possibles plantes seques, i substitució de les plantes que pugui tindre mortes.
Neteja de parcel·les amb maquinaria, desbrossant el terreny.

Gespes

Cada jardí té una característiques diferents, i des de l'equip, del jardiner d'aquí, trobarem la gespa mes adient per les condicions i per la seva ubicació del seu jardí. Proposant les gespes més resistents i amb menys necessitats hídriques i així aconseguir que la seva gespa sigui el més sostenible possible amb els recursos hídrics.

Altres serveis

Instal·lació de sistemes de reg

Gaudeixi de les avantatges i comoditats d'un sistema de reg nou, amb l'última tecnologia per tindre un reg sostenible i comenci a estalviar aigua. I si, vostè, ja té un sistema de reg, li farem un estudi i li farem una proposta per reformar el seu antic sistema de reg per transformar-lo en un reg que estigui a l'última quant a tecnologia.

Tractaments

Tractem qualsevol plaga que pugui tindre el teu jardí fent servir productes ecològics i respectuosos el medi ambient. No fem servir a casa seva productes tòxics i nocius per les persones. Per nosaltres el primer és la salut dels nostres clients.

Jardineria d'interior

Fem dissenys i estudis per poder fer una proposta de plantes d'interior que s'adaptin a les seves necessitats interiors, sigui casa seva, oficines o el seu despatx. No deixi de tindre jardí a casa seva.

174

Clients

196

 Projectes de jardineria

53k m²

Superfície enjardinada

El Jardiner d'Aquí, l'empresa que necessita pel seu jardí

No dubti a posar-s'hi en contacte amb nosaltres per poder conèixer les nostres propostes pel seu jardí i poder oferir-li un projecte que s'adapti a les seves necessitats.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.